top of page

algemene voorwaarden

Studio Maans

 

Manuela Henderson

 

06 11 86 08 12

 

Digna Johannaweg 235

 

3193 PE Hoogvliet - Rotterdam

 

BTW: NL217020744B01

 

KVK: 74159305

 

 

Door een product te kopen bij Studio Maans gaat u akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden.

 

Creatief

Al onze designs worden met zorg ontworpen en samengesteld, om uw uitnodigingen zo uniek mogelijk te maken. Semi-suites worden in een vooraf ontworpen suite opgemaakt, maar volledig met eigen woorden bedrukt. Het is in beide gevallen erg belangrijk uw proefopzet duidelijk en nauwkeurig na te kijken voor drukken, om misverstanden te voorkomen. Zodra de proefdruk is goedgekeurd, zijn eventuele aanpassingen niet meer mogelijk. Spellingsfouten e.d. komen dan voor eigen rekening.

 

Timeframe

Ieder detail van uw handgemaakte trouwkaarten suite wordt speciaal voor u ontworpen. Daarom moet u voor uw custom trouwkaarten een timeframe van 8-12 maanden ontwikkelingstijd rekenen. Trouwkaarten kunnen al vanaf 6 maanden tot 2 maanden van tevoren worden verstuurd – Save the Date’s ander halfjaar tot een jaar van tevoren. Bereken daarom hoeveel tijd u van tevoren nodig heeft, voordat u bij Studio Maans uw order plaatst.

Semi-Suites hebben een ontwikkelingstijd van 3-5 weken, afhangende van uw embellishment opties. Nadat uw order is geplaatst, zal ik u een duidelijk tijdspad aangeven, wanneer u de trouwkaarten kunt ontvangen. Mocht hier iets in veranderen, laat ik u dat meteen weten, maar dit komt zelfden voor.

Eventuele extra revisie ronden kunnen de ontwikkelingstijd beïnvloeden.

 

Scherm VS. Print

We proberen een zo natuurlijk mogelijk beeld te schetsen van onze materialen, kleuren en ontwerpen op uw beeldscherm. Houdt wel in gedachten dat uw scherm wellicht net een ander beeld schets van uw uiteindelijke product. De kleur die u op uw beeldscherm ziet is afhankelijk van uw monitor.

 

Variatie

Kalligrafie (op uw enveloppen bijvoorbeeld) is handwerk. Het kan daarom voorkomen dat het Script net iets verschilt op meerdere enveloppen.

 

Prijzen & Betaling

Prijzen worden in Euro’s weergeven op de website. Studio Maans ontwerpt op dit moment enkel voor Nederlandse klanten. Prijzen op de website zijn onder voorbehoud, en kan op ieder moment gewijzigd worden door Studio Maans. Als een product verkeerd geprijsd is, houdt Studio Maans het recht de order te annuleren, of een terugbetaling te vragen. Prijzen worden altijd vooraf besproken, waarop akkoord dient te worden gegeven. Custom uitnodigingen worden pas ontworpen na de afgesproken aanbetaling. Betaling geschiedt per bank op het rekeningnummer van Studio Maans, welke op de factuur te vinden is. Na akkoord heeft Studio Maans recht op het volledige bedrag. Indien u door omstandigheden afziet van uw order, heeft u geen recht op een vergoeding van de aanbetaling.

Semi-suite uitnodigingen dienen direct te worden betaald.

 

Online kan er worden afgerekend met IDeal en Creditcard.

Publicatie

Mocht u gebruik maken van foto’s van Studio Maans, dient u altijd Studio Maans te benoemen als bron en auteur. Dit geldt voor zowel online als offline publicaties. Studio Maans behoudt het recht om jullie uitnodigingen te gebruiken voor publicatie online en offline. Indien dit niet gewenst is, dient u dit op voorhand aan te geven.

 

Verzending

Als jullie uitnodigingen klaar voor verzending zijn krijgt u hier een melding van. U pakket wordt via Post NL met Track & Trace verzonden. U kunt uw pakket volgen via de verstuurde link.

Studio Maans heeft geen controle over de verzending van PostNL. Doorgaans ontvangt u uw pakket binnen 3-5 dagen. Studio Maans is niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging of kwijtgeraakte pakketten, als deze is afgeleverd bij PostNL.

 

Proefdruk

Uw design is uiteraard pas klaar als deze helemaal naar wens is, u krijgt hier digitale proefontwerpen van. Als het ontwerp staat ontvangt u hiervan een fysieke proefdruk. U krijgt dan vervolgens 1 revisieronde op lay-out, kleine tekst aanpassingen en spelling. Vervolgens wordt uw proefdruk naar wens aangepast, zodat deze klaar voor drukken is. Als u dan nog extra revisie rondes wenst, wordt hier een extra bedrag voor gerekend.

Ondanks dat Studio Maans het ontwerp volledig controleert op spelling en ontwerp, kan het altijd voorkomen dat er toch nog iets mist. U bent dan ook verantwoordelijk voor het nakijken van uw proefdruk. Na akkoord kan deze niet meer worden aangepast, en zijn eventuele veranderingskosten voor uw rekening.

Als er zich fouten (bijvoorbeeld kalligrafie fouten) voordoen, waar Studio Maans verantwoordelijk voor is, neem dan zo snel mogelijk contact op, zodat we u nog een gecorrigeerde versie kunnen toesturen. Mocht dit niet meer lukken, ontvangt u uiteraard een terugbetaling.

 

Terugbetaling en annulering

Doordat uw ontwerp met de hand wordt ontworpen, is het niet mogelijk om een annulering of terugbetaling te vragen. Het ontwerp wordt in overleg met u, speciaal voor jullie ontworpen.

Mochten er printfouten door ons worden gemaakt, kunt u uiteraard om een terugbetaling vragen. Na akkoord van uw proefdruk ligt de fout bij de klant, de klant is dan verantwoordelijk voor extra kosten.

 

Copyright

Alle designs, foto’s en prints worden door Studio Maans (of in opdracht van Studio Maans) ontworpen. Alle designs en publicaties zijn dan ook van Studio Maans en mogen niet gebruikt worden zonder copyright vermelding. Respecteer de ontwerper. 

Bestanden, Fonts en gebruik

Alle ontworpen onderdelen voor jullie op maat gemaakte trouwkaarten worden met veel zorg ontworpen en samengesteld. Het is onderdeel van jullie unieke huisstijl. Illustraties en grafische elementen kunnen worden gedeeld voor jullie eigen gebruik, omdat deze voor jullie gemaakt zijn. Echter blijven fonts (lettertypen) en kalligrafie in beheer van Studio Maans Design. Deze kunnen niet gedeeld worden, omdat dit onderdeel is van de unieke stijl van Studio Maans Design. Los gebruik hiervan kan niet worden gewaarborgd, waardoor dit niet de kwaliteit van Studio Maans kan uitstralen. Dit ter bescherming van het unieke Studio Maans concept.

bottom of page