top of page

embellishments

Personaliseer jullie trouwkaarten met embellishments naar keuze.

Prijzen worden per aanvraag bekeken.

Gekalligrafeerde enveloppen | Kalligrafie | Calligraphy

Gekalligrafeerde enveloppen

Jullie enveloppen zullen met de hand worden voorzien van adressen in een kalligrafie font. Kalligrafie is mogelijk voor zowel jullie uitnodigingen, als jullie Save the Date kaarten. 

Deze optie is mogelijk voor alle kleuren enveloppen. Verschillende inktkleuren mogelijk.

Silk & Paper Twine | Lint voor trouwkaarten

Paper Twine & Lint

Zeker als jullie een uitnodiging hebben samengesteld met meerdere kaarten/vellum inlegvellen, kan een touwtje of een mooi lint er een mooie pakketje van maken. Zo wordt het echt een pakketje om uit te pakken.

Digitale Adressering Enveloppen

Digitale adressering

Jullie enveloppen zullen digitaal worden voorzien van alle adressen uit uw adressenbestand. Deze zullen in dezelfde huisstijl worden bedrukt, zodat ook jullie enveloppen perfect op jullie trouwkaarten aansluiten. 

Deze optie is mogelijk op licht gekleurde enveloppen. 

Adressenbestand dient aan te worden geleverd in een Excel worksheet. 

Waxseals | Lakzegels | Waxzegels - custom design

Wax / Lak zegels

Waxzegels zijn een prachtige aanvulling op jullie enveloppen en geven jullie trouwkaarten echt dat luxe gevoel mee. Om het voor ieder budget aantrekkelijk te maken kun je bij Studio Maans een eigen ontwerp lakzegel laten maken, of uit de basis collectie kiezen. 

Vellum inlegvellen | design trouwkaarten

Vellum inlegvellen

Vellum inlegvellen zijn half doorzichtige vellen van kalkpapier en een mooie aanvulling op jullie uitnodigingen. Door middel van een mooie illustratie of tekst, ontstaat er door deze vellen een prachtig diepte verschil. 

Custom Illustratie | op maat gemaakt design

Custom Illustratie

Gewoon interesse in een op maat gemaakte illustratie? Ik illustreer/schilder graag een op maat gemaakt design voor jullie. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik ontwerp voor jullie trouwkaarten een huisstijl, welke op de dag zelf ook perfect kan worden doorgevoerd in de day-off details. Dit zijn bijvoorbeeld jullie menukaarten, tafelnummers, aanwijzingen etc. Al deze opties zijn natuurlijk mogelijk en ik help jullie daar graag bij,

bottom of page