GEBOORTEKAARTJES

Geboortekaartjes op maat

 


Naast trouwkaarten ontwerp ik geregeld geboortekaartjes. Deze ontwerp ik geheel naar jullie wensen,

zodat deze echt speciaal

voor jullie gemaakt zijn. Op dit moment heb ik twee soorten geboortekaartjes in mijn collectie; helemaal op maat ontworpen, of een semi eigen ontwerp, op basis van jullie babykamer! 

Jullie babykamer hebben jullie met veel liefde ingericht, hoe leuk is het dan om een favoriet hoekje terug te laten komen op het babykaartje? Hierdoor wordt het toch helemaal eigen, maar heb je minder de druk om na te denken hoe jullie het kaartje precies willen. 

HOE HET WERKT?

Ik heb 2/3 weken nodig om het ontwerp voor jullie voor te bereiden. Dit kan ten alle tijden voordat het zo ver is, zolang jullie maar rekening houden met deze voorbereidingstijd. Zodra deze af is en jullie deze hebben goedgekeurd, staat alles klaar voor de dag van geboorte.

 

Wanneer het kindje geboren is sturen jullie mij de missende gegevens (tijd, gewicht, cm e.d.) en ontvangen jullie de kaartjes binnen 3-5 dagen in huis. Babykaartjes dienen in 1 keer afgerekend te worden bij aanvang, zodat jullie daar geen stress meer van hebben zodra het kindje er uiteindelijk is! 

Zodra jullie de kaartjes besteld hebben neem ik binnen 48 uur contact met jullie op. Aan de hand van jullie wensen ga ik dan voor jullie aan de slag! Hebben jullie de babykamer collectie kaartjes gekozen? Dan heb ik enkel een foto van jullie babykamer nodig, en eventuele aanvullende wensen voor bijvoorbeeld de binnenkant. Hebben jullie gekozen voor een volledig op maat gemaakt ontwerp? Dan zal ik  aan de hand van wat vragen voor jullie beginnen met ontwerpen. 

De prijs is inclusief enveloppen, de kleur van de envelop kunnen jullie zelf kiezen via de Collectiegids - of zal ik bij jullie kaartje afstemmen. 

info
Over mij
Studio
Beoordelingen
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
CONTACT
  
collectie
Trouwkaarten
 
Collectie gids
Sample Gids
Veel gestelde vragen
Antiek & Verzamelobjecten
  
Social
Instagram
Facebook
Pinterest
Blog
  
studiomaans@gmail.com
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
© 2020 Studio Maans Design
tpw_logo.png

KVK: 74159305

BTW: NL002312778B10