top of page

over mij

Ik ben Manuela Henderson, 25 jaar en samen met mijn lieve vriend Brian, wonend in Rotterdam. Eigenlijk iedereen noemt mij altijd Maan, dus laten we het daar maar even op houden! In het dagelijks leven gespecialiseerd in e-commerce en online marketing. Ik ben verantwoordelijk voor de webshop van een bedrijf dat zich specialiseerd in maritieme kleding. Daarnaast houd ik me bezig met het verduurzamen van deze kleding en hoe we dit communiceren. Erg divers en dus erg uitdagend!

Ik word erg gelukkig van creatief bezig zijn. Tekenen, schilderen en photoshoppen, ik doe dat het liefst op elk vrije moment van de dag. Nog mooier vind ik hoe mijn offline creaties tot leven komen op een beeldscherm. Dus om dit samen te combineren is fantastisch!

Zonlicht, bloemen, planten, papier, schilderen, wandelen op het strand, vakanties en uitstapjes naar onbekende plekken, de kleur groen, random roadtrips, films en series maken mij erg gelukkig!

Ik ben Studio Maans begonnen, omdat ik blij wordt van het delen van mijn werk, en omdat ik jouw mooiste dag nog een stukje mooier wil maken. Daar horen natuurlijk prachtige, eigen kaarten bij. Een blijvende herinnering voor later.

welkom op mijn website, wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. 

Studio Maans Design | trouwkaarten op maat
Studio Maans Design | handgemaakte trouwkaarten
bottom of page