info
Over mij
Studio
Beoordelingen
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
  
collectie
Trouwkaarten
 
Collectie gids
Sample Gids
Veel gestelde vragen
Antiek & Verzamelobjecten
  
Social
Instagram
Facebook
Pinterest
Blog
  
tpw_logo.png
© 2019 Studio Maans Design
  • Maan

‘’Big Dreams'' – nieuw jaar, nieuwe doelen!

New Year, Big Dreams! Afgelopen jaar was voor Studio Maans erg spannend! Ik begon dit avontuur, met de hoop wat leuke kaartjes te kunnen ontwerpen voor mensen die dat leuk vonden. Maar dat ik er echt zo veel leuke klanten aan over kon houden, dat had ik niet gedacht!


Blog | Doelen stellen | Studio Maans

Ik had altijd al een grote passie voor watercolor en mooie designs, waar ik erg graag iets mee wilde doen. Als ik vrienden mijn werk liet zien, was altijd het eerste wat ze zeiden: daar moet je iets mee doen! Mijn lieve vriendin Kelly voegde baat bij haar woord, zij wilde haar fotografie bedrijfje opstarten, en wilde graag dat ik haar logo ging ontwerpen! Hoe gaaf! Wat begon als een enkel branding opdrachtje, eindigde in een paar grote trouwkaart klanten!


Dankzij de lieve mensen om mij heen wist ik via via steeds meer mensen te bereiken. Voornamelijk via mijn Instagram account. En voor ik het wist, was Studio Maans ook echt een dagelijkse bezigheid van mij!


Afgelopen jaar wilde ik dan ook graag mijn Instagram account laten groeien en een website opzetten waar mensen snel een beeld van mij konden krijgen. Dit is gelukt! In 1 jaar tijd heb ik zo’n 1500 volgers op mijn Instagram account en hebben meerdere mensen mij benaderd via dit platform. Ik vond het ook erg onzeker in het begin allemaal.. Gaan mensen mijn werk wel leuk vinden, is er wel behoefte aan mijn werk? Maar ik heb geleerd dat als je het beetje bij beetje aanpakt, je jezelf nog wel eens kunt verbazen in wat er in een jaar kan gebeuren.


In mijn dagelijkse leven ben ik gespecialiseerd in online marketing. Mijn website ''online-proof'' maken was dan ook vanzelfprekend. Via mijn branding blogs wil ik jullie daarom meenemen in wat jij kunt doen, om jouw start-up te laten groeien! Super handige tips, die je naast een mooie huisstijl, direct kunt toepassen om bijvoorbeeld jouw zichtbaarheid in Google te vergroten.


Wat betreft voor Studio Maans; ik neem het allemaal maar zoals het komt! Tuurlijk heb ik grote doelen. Ik zou bijvoorbeeld in 2020 eens op een trouwbeurs willen staan! Daarnaast hoop ik mijn website dit jaar te verbeteren, zodat ik nog beter vindbaar ben en daardoor meer in contact kom met mijn doelgroep! Voor de komende maand staan er in ieder geval al twee bruiloft-suites, een geboortekaartje en een styled shoot op de planning. Ik heb er zin in!


Wat zijn jouw doelen voor dit nieuwe jaar?


Liefs Maan

75 keer bekeken