DE

STUDIO

Er komt zoveel kijken bij het ontwerpen van jullie opdrachten. Ik neem je graag mee in het ontwerpproces.

Ik ben Studio Maans gestart uit liefde voor het ontwerpen. Ik houd ervan om in mijn vrije tijd aan schilderprojectjes te werken. Toen bleek dat andere mensen ook interesse hadden in mijn ontwerpen, dacht ik; daar moet ik wat mee doen!

 

Kaartjes, ik ben er dol op! Niets is zo persoonlijk als een op maat gemaakt kaartje. Zo ook voor jullie trouwdag!
Trouwen is iets bijzonders. Een unieke dag dat speciaal om jullie liefde draait. Jullie liefde is uniek, en daarom willen jullie dit ook het liefst naar buiten toe uitstralen. Een op maat gemaakte trouwkaart (en huisstijl) is daarvoor bijzonder geschikt! Zo weet iedereen hoe geweldig jullie het vinden om elkaar het ja-woord te geven. Een handgetekend ontwerp van een prachtige locatie, botanische elementen,
(handgeschept) katoen papier en kalligrafie, dat zijn dingen waar ik blij van word!

 

Spreekt mijn stijl je aan, dan kunnen we wellicht samen een prachtig design ontwerpen!

MIJN WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek


Jullie hebben interesse in op maat gemaakte trouwkaarten, hoe leuk!

Om elkaar beter te leren kennen plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek. Dit doe ik het liefst persoonlijk, maar mochten jullie van ver komen, dan kunnen we dit natuurlijk ook telefonisch doen. Dit gesprek doen we aan de hand van een vragenlijst, zodat ik alle ins en outs van jullie bruiloft te weten krijg! Het leuke van een persoonlijk gesprek is, dat ik jullie al mijn eerdere opdrachten kan laten zien, jullie papiersamples kan laten voelen, jullie kan adviseren en uiteindelijk ook een samplepakket mee kan geven! Zo weten jullie aan het einde van dit gesprek precies waar jullie aan toe zijn.
 

Als jullie na dit gesprek nog steeds helemaal enthousiast zijn, stuur ik jullie de offerte op
maat na. Voordat we echt beginnen zou ik namelijk een aanbetaling van 30% willen
ontvangen. Zo zijn we allebei zeker van onze overeenkomst.


Ontwerpfase


In ons kennismakingsgesprek hebben we het over de data van jullie trouwen gehad, en een deadline voor de kaarten vastgesteld. Zo weet ik wanneer ik kan starten met de ontwerpfase. Aan de hand van jullie ideeën begin ik met het maken van een moodboard. Hier zet ik de sfeer neer voor jullie trouwkaarten. Deze zal ik met jullie bespreken, zodat we echt de juiste sfeer kiezen voor jullie bruiloft.
 

En dan begint de fun; het ontwerpen van alle elementen. Regelmatig zal ik jullie op de hoogte houden van het ontwerpproces. Zo worden de kaarten ook echt ‘jullie’. Uiteindelijk zetten we zo samen een prachtig ontwerp neer!
 

Definitieve fase


Als het ontwerp staat, is het tijd voor de definitieve fase! Door middel van samples laat ik jullie eerst de kaarten in het ‘echt’ zien. Zo krijg je feeling met het uiteindelijke resultaat. Aan de hand van de samples kunnen nog laatste aanpassingen gedaan worden. Voor het daadwerkelijk drukken van de kaarten, dient het resterende bedrag overgemaakt te worden.

 

And then the magic happensss, het drukken van de kaarten! Als de kaarten gedrukt zijn, zorg ik voor de afhandeling. Wellicht hebben jullie nog extra detail opties gekozen zoals gekalligrafeerde enveloppen, wax zegels en/of lint.

Aan de hand van deze opties zet ik jullie kaarten in elkaar en maak er een mooi pakket van!
 

Van te voren spreken we af of ik het pakket aan de ceremoniemeester zal geven, of gewoon aan jullie. Easy peasy!

info
Over mij
Studio
Beoordelingen
Algemene voorwaarden
Privacy Policy
CONTACT
  
collectie
Trouwkaarten
 
Collectie gids
Sample Gids
Veel gestelde vragen
Antiek & Verzamelobjecten
  
Social
Instagram
Facebook
Pinterest
Blog
  
studiomaans@gmail.com
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
© 2020 Studio Maans Design
tpw_logo.png

KVK: 74159305

BTW: NL002312778B10