top of page
DSC_1201.JPG

DE STUDIO

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Mijn naam is Manuela, maar iedereen noemt me eigenlijk altijd Maan, vandaar Studio Maans! Ik heb een passie voor schilderen en schilder het liefst de hele dag door.

Of het nu trouwkaarten, geboortekaartjes of kunstwerken zijn, het begint allemaal in mijn studio. Er komt veel kijken bij het maken van jullie opdrachten. Ik neem je graag mee in het ontwerp proces. 

DSC_1226.JPG
rose2.png

MIJN WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek

Om elkaar beter te leren kennen plan ik altijd eerst een kennismakingsgesprek. Dit doe ik het liefst persoonlijk, maar mochten jullie van ver komen, dan kunnen we dit natuurlijk ook telefonisch doen. In dit gesprek neem ik al jullie wensen mee, en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Het leuke van een persoonlijk gesprek is, dat ik jullie al mijn eerdere opdrachten kan laten zien, jullie papiersamples kan laten voelen en jullie kan adviseren. Zo weten jullie aan het einde van dit gesprek precies waar jullie aan toe zijn.
 

Als jullie na dit gesprek nog steeds helemaal enthousiast zijn, stuur ik jullie de offerte op maat na. Voordat we echt beginnen zou ik namelijk een aanbetaling van 30% willen ontvangen. Zo zijn we allebei zeker van onze overeenkomst.


Ontwerpfase


In ons kennismakingsgesprek hebben we het over de data van jullie trouwen gehad, en hebben we een deadline voor de kaarten vastgesteld. Zo weet ik wanneer ik kan starten met de ontwerpfase. Aan de hand van jullie ideeën begin ik met het maken van een moodboard, om de sfeer te bepalen.
 

En dan begint de fun; het ontwerpen en illustreren van alle elementen. Regelmatig zal ik jullie op de hoogte houden van het ontwerpproces. Zo worden de kaarten ook echt ‘jullie’. Uiteindelijk zetten we zo samen een prachtig ontwerp neer!
 

Definitieve fase


Als het ontwerp staat, is het tijd voor de definitieve fase! Door middel van samples laat ik jullie eerst de kaarten in het ‘echt’ zien. Zo krijg je feeling met het uiteindelijke resultaat. Aan de hand van de samples kunnen nog laatste aanpassingen gedaan worden. Voor het daadwerkelijk drukken van de kaarten, dient het resterende bedrag overgemaakt te worden.

 

Als de kaarten gedrukt zijn, zorg ik voor de afhandeling. Wellicht hebben jullie nog extra detail opties gekozen zoals gekalligrafeerde enveloppen, wax zegels en/of lint.  Aan de hand van deze opties zet ik jullie kaarten in elkaar en maak er een mooi pakket van, om zo bij jullie afgeleverd te worden.

WAT ZOU

JE WILLEN

WETEN?

Contact

Heb je een vraag of wil je direct in contact komen?

Bedankt voor je aanvraag!

bottom of page