top of page
wedding_invitations.jpg
Studio Maans Design Logo

''However far we wander

We bring a piece of each other''

 

k.tolnoe

TROUWKAARTEN OP MAAT

 

Unieke trouwkaarten, met veel zorg ontworpen naar jullie wensen. 

Er is niets zo speciaal als jullie trouwdag. Om een prachtige, blijvende herinnering vast te leggen kun je kiezen voor handgemaakte trouwkaarten op maat. Zo wordt jullie dag tot in detail vastgelegd, en ontvangen jullie gasten alvast het visitekaartje voor jullie bijzondere dag.

Een blijvende herinnering voor later. 

Studio Maans neemt een beperkt aantal custom trouwkaart-opdrachten aan per jaar. We accepteren een beperkt aantal maatwerk klanten om het hoogste niveau van klantenservice en aandacht voor elk detail te garanderen. Neem minimaal 8 tot 10 maanden van tevoren contact op om in aanmerking te komen voor ons maatwerkproces.

Als jullie interesse hebben in maatwerk, neem dan contact op via het onderstaande formulier. Hier kunnen jullie al meteen een aantal wensen doorgeven, om jullie geheel vrijblijvend zo goed mogelijk verder te kunnen helpen.

wedding_icon.png
IMG_0447 4.JPG

''Een jaar voor onze bruiloft begon de voorpret al bij Studio Maans.  Op de eerste afspraak werden we gastvrij ontvangen en hebben we een goede brainstorm sessie gedaan. 

Het leuke is dat Manuela snel begrijpt welke stijl je wil neerzetten en hierin goed de vertaling kan maken naar het design. 

De door Manuela ontworpen Save the Dates werden door alle gasten vol enthousiasme ontvangen en de toon voor de bruiloft was gezet. 

 

De samples van de uitnodigingen waren zo mogelijk nog mooier. Manuela komt met veel ideeën die het geheel nog mooier maken en laat je hierin volledig vrij qua keuzes. De details  op de bruiloft zoals het bord bij de ingang, de stoelkaarten en de menukaarten maakte het geheel helemaal af.  Met Manuela is het maken van je bruiloft stationery echt een samenwerking. 

 

Manuela, bedankt voor het zo mooi  neerzetten van onze bruiloftssfeer.''

Amber & Jeroen 

Trouwkaarten op maat questionnaire
Hoe ziet jullie ideale uitnodiging eruit?
Printmethode
Aantal kaarten?
Hebben jullie een budget in gedachten?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page