top of page

veel gestelde vragen

Kan ik een Sample Gids aanvragen voordat ik contact opneem?

Ja! Sample Gidsen zijn nu beschikbaar. Tegen een kleine vergoeding kun je alvast kennis maken met onze met zorg uitgezochte materialen. Klik hier voor onze Sample Gids.

 

Hoe vroeg van tevoren moet ik mijn uitnodigingen bestellen?

Een algemene regel om te onthouden is dat Save the Date’s 12 – 9 maanden van tevoren kunnen worden verstuurd. Vaak worden Save the Date’s eerder verstuurd als jullie datum een bijzondere datum is, in bijvoorbeeld een vakantie. Uitnodigingen worden in de regel 4 – 2 maanden van tevoren verstuurd. Mochten jullie niet voor een Save the Date hebben gekozen, worden de uitnodigingen veelal eerder verstuurd. Jullie kennen uiteraard jullie gasten het beste, dus jullie kunnen ook het beste inschatten wanneer jullie de uitnodigingen kunnen versturen. Mochten jullie vragen hebben over het tijdspad, kun je altijd even contact opnemen!

 

Hoe weet ik hoeveel uitnodigingen ik moet bestellen?

                  Bij het berekenen van jullie hoeveelheden, is het handig alvast jullie complete adressenbestand te hebben. Je ziet

dan in één oogopslag hoeveel adressen er zijn. Koppels en huishoudens hebben maar één uitnodiging nodig, tenzij anders gewenst. Het wordt aangeraden om op z’n minst vijf tot tien extra uitnodigingen te laten maken. Dit is altijd handig voor last-minute extra gasten, maar ook voor fotografie en om te bewaren. Nadat de uitnodigingen zijn gemaakt is het helaas niet mogelijk om minder uitnodigingen af te nemen. Mochten jullie er toch meer nodig hebben, kunnen deze tegen een extra vergoeding worden gemaakt.

 

Wordt ieder ontwerp speciaal gemaakt, en niet nog een keer gebruikt?

Ja! Bij Custom Uitnodigingen ontwerp ik ieder detail speciaal voor jullie. Jullie ontwerp is dan ook speciaal voor jullie gemaakt, en daardoor echt uniek! Deze ontwerpen zullen niet hergebruikt worden.

 

Hoe lang duurt het ontwerpproces, hoeveel tijd van tevoren moet ik contact opnemen?

Handgemaakte trouwkaarten hebben tijd nodig. Ieder detail wordt namelijk met veel zorg uitgedacht, zodat alles precies bij elkaar past. Daarom raad ik altijd aan dat zodra de datum bekend is, jullie contact opnemen voor de uitnodigingen, zeker als er eerst nog een Save the Date verstuurd zal worden. Voor de Save the Date is een ontwikkeltijd nodig van 2 – 4 maanden. Voor de uitnodigingen daarna 8 – 12 maanden. Neem daarom 2 – 4 maanden voor de deadline van versturen contact op voor Save the Date’s. In de regel geldt; hoe eerder hoe beter. Dan is jullie plekje zeker op tijd bemachtigd!

 

Zijn er bijpassende producten voor op de dag zelf?

Jazeker! Ook na het versturen van de uitnodigingen help ik jullie graag verder met een bijpassende huisstijl op de dag zelf. Menukaarten, plaatskaartjes, tafelnummers, een welkomsbord, er is van alles mogelijk! Deze zijn binnen 4 weken klaar, waardoor deze ook makkelijk dichterbij de bruiloft kunnen worden gemaakt. Neem contact op voor de mogelijkheden!

 

Krijg ik een extra exemplaar om te bewaren?

Als jullie order helemaal klaar is, ontvangen jullie een mooi exemplaar in een speciale folio keepsake map.

Hierdoor kunnen jullie al jullie details bij elkaar houden en op een prachtige manier bewaren.

 

Postzegels?

PostNL berekent aan de hand van het gewicht hoeveel postzegels nodig zijn per uitnodiging. Voor Save the Date’s is dit meestal één postzegel, voor de uitnodigingen veelal twee. Raadplaag de website van PostNL voor de daadwerkelijke gewichten en hoeveelheden. Bij jullie uitnodigingen ontvangen jullie ook altijd een digitaal bestand en handleiding voor jullie op maat gemaakte postzegel. Via de website van PostNL is het namelijk (voor een kleine meerprijs, en postzegels hebben jullie toch nodig) een eigen postzegel te laten maken. Zo loopt jullie huisstijl in ieder element door! We raden aan jullie postzegels direct in één keer voor zowel de Save the Date’s als voor de uitnodigingen aan te schaffen. Hoe meer jullie bestellen, hoe meer korting jullie ontvangen van PostNL.

 

Waar kan ik de algemene voorwaarden inzien?

De algemene voorwaarden kun je hier inzien.

bottom of page