top of page
verhuiskaarten.jpg
Studio Maans Design Logo

VERHUISKAARTEN

Verhuiskaartjes op maat

 


Gaan jullie binnenkort verhuizen en zouden jullie dit familie en vrienden op een unieke manier willen laten weten? Kies dan voor een verhuiskaartje op maat! 

Hoe origineel is het om jullie familie en vrienden op de hoogte te stellen van de verhuizing, door middel van een uniek verhuiskaartje? Aan de hand van een foto van jullie huis, schilder ik het huis voor de voorkant, en maak ik nog een miniatuur icoontje voor op de achterkant. De kleur envelop stem ik op het ontwerp af.

Leuker dan een standaard kaartje, dat is gegarandeerd! Een blijvende herinnering voor later.

IMG_6003.JPG

HOE HET WERKT?

Ik heb 2/3 weken nodig om het ontwerp voor jullie voor te bereiden. Dit kan ten alle tijden voordat jullie daadwerkelijk gaan verhuizen, zolang jullie maar rekening houden met deze voorbereidingstijd. Zodra deze af is en jullie deze hebben goedgekeurd, staat alles klaar voor de dag van verhuizing.

 

De kaartjes kunnen eigenlijk al lang van te voren gemaakt worden, ook al gaan jullie ze nog niet uitsturen. Jullie kunnen er dan ook zelf het meest geschikte moment kiezen. 

Zodra jullie de kaartjes besteld hebben neem ik binnen 48 uur contact met jullie op. Aan de hand van een duidelijke foto van jullie nieuwe paleisje zal ik het huis gedetailleerd schilderen voor de voorkant, en een klein icoontje tekenen voor de achterkant. Verder heb ik alleen nog een stukje tekst en de nieuwe adresgegevens nodig, en dan zal het ontwerp binnen 2/3 weken klaar zijn voor drukken!

Nadat jullie akkoord zijn worden de kaarten binnen 3-5 werkdagen bij jullie thuis bezorgd.

Een prachtige blijvende herinnering voor later!

De prijs is inclusief enveloppen, de kleur van de envelop kunnen jullie zelf kiezen via de Collectiegids - of zal ik bij jullie kaartje afstemmen. 

STUDIO MAANS | Verhuiskaart op maat
STUDIO MAANS | Verhuiskaart op maat
bottom of page