top of page

wedding

''However far we wander

We bring a piece of each other''

 

k.tolnoe

Unieke trouwkaarten, met veel zorg ontworpen naar jullie wensen. 

Er is niets zo speciaal als jullie trouwdag. Om een prachtige, blijvende herinnering vast te leggen kun je kiezen voor handgemaakte trouwkaarten op maat. Zo wordt jullie dag tot in detail vastgelegd, en ontvangen jullie gasten alvast het visitekaartje voor jullie bijzondere dag.

Een blijvende herinnering voor later. 

Studio Maans neemt een beperkt aantal custom trouwkaart-opdrachten aan per jaar. We accepteren een beperkt aantal maatwerk klanten om het hoogste niveau van klantenservice en aandacht voor elk detail te garanderen. Neem minimaal 10 - 12 maanden van tevoren contact op om in aanmerking te komen voor ons maatwerkproces.

Scherm­afbeelding 2023-07-19 om 11.03.56.png

birth announcement

''You are my sun, my moon, and everything in between
of all the things my hands have held, the best, by far, is you.''

Er is niets uniekers dan een op maat gemaakt geboortekaartje. Een prachtig aandenken voor later. Ik ontwerp ze dan ook met veel liefde voor jullie. Neem hiervoor minimaal 5-6 maanden van tevoren contact op, zodat we nog echt de tijd hebben een ontwerp helemaal naar jullie wensen te maken. In de regel geldt; hoe eerder hoe beter. 

Ontwerpkosten 100,- excl. drukkosten

Scherm­afbeelding 2023-07-19 om 11.03.33.png

fine art

original artwork

maat werk of op beschikbaarheid

Mijn liefde voor ontwerpen is begonnen met schilderen, dat zal ook altijd zo blijven. Mijn werk is vaak abstract, minimalistisch, gemaakt met mixed media. Maar ook impressionistisch, of klein realistisch werk heeft mijn hart gestolen.

Ben je op zoek naar iets unieks, dan maak ik graag voor jullie dat kunstwerk waar je voor altijd met veel gevoel en trots naar kunt kijken. 

Neem contact op om de voorwaarden te bespreken. 

Startprijs vanaf 150 ,-

DSC_1293_JPG.webp

photography

dreamy photography

photoshoot op locatie 

In ons leven komen veel momenten voorbij die we willen vastleggen. Van zwangerschappen tot aan de alledaagse momenten, ik leg ze graag voor jullie vast. Mijn stijl is dromerig, tikkeltje vintage, met een liefde voor mooi licht. Herinneringen zijn er voor jullie om te maken, voor mij om vast te leggen.

pregnancy / newborn / love / portrait / birthday - of simpelweg iets anders 

per 45 minuten :  75,-  (incl. nabewerking excl.  eventuele reiskosten)

DSC_0728 2.JPG

CONTACT OPNEMEN

bedankt voor je berichtje!

bottom of page